Agenda

Elke zaterdag rond 18.00/18.30 uur

Een heerlijk wisselend aanschuifbuffetje met gerechten als stokbrood met kruidenboter, salades, vleesgerechten als saté, shoarma, schnitzels, aardappelgerechten als friet en gebakken aardappeltjes, soms wat gamba’s of andere visgerechten. we proberen elke keer weer wat andere gerechten te gebruiken, voor de kinderen hebben we ook lekkere snacks in het buffet. Kosten voor een volwassene € 15,00, kinderen tot 14 jaar de helft.

All you can eat en exclusief drankjes.

Zaterdag 20 oktober 2018
Oktoberfest met Die Geile Mädeln en de Lawineboys, super toll !

Tijd voor weer een feestje. Over twee maanden is iedereen de feestweken alweer vergeten en wordt het tijd voor reünie.
Waar kan dat beter dan in Lexmond? De voorverkoop is alweer uitverkocht
De gewone kaarten vind je nog wel in de webshop van de Oranjevereniging Lexmond voor 12,50 euro via www.oranjevereniging-lexmond.nl

 Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, tekst

Zaterdag 27 oktober 2018 Tribute to Bruce Springsteen

Na vier jaar is het al haast niet meer weg te denken…. The Tribute to… optredens in Lexmond. Gedurende deze laatste jaren kunnen we terugzien op fantastische gezellige avonden waar je oude vrienden tegen kwam en die tot diep in de nachtelijke uurtjes doorgingen.

Wederom en met veel enthousiasme zijn wij blij te mogen bekendmaken, dat op 27 oktober aanstaande de Bruce Springsteen Tribute band acte de préséance geven. De Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen of wel genoemd “THE BOSS”!! Nummers van Bruce met z’n E-streetband en solo komen ten gehore.

Menig leeftijdsgenoten en de jeugd van heden gaan terug zien op de wereldberoemde solo en zijn E-street nummers waarop ook de huidige muziek nog steeds is geïnspireerd!! Zoals vorig jaar zal het optreden worden afgesloten met een gezellige after-party.

Een aantal nummers die zeker langs gaan komen: Glory days , My Hometown , Streets of Philadelphia  en waar denk je aan als je hoort: Hungry Heart  , Dancing in the Dark , I’m on fire  en Magic  en natuurlijke het prachtige The River 

Kaarten zijn te bestellen via : www.huishetbosch.nl      https://huis-het-bosch.24uurshop.nl/

Zaal open vanaf 20.00 uur.

Vrijdag 2 november 2018 Wildavond

Zaterdag 17 november 2018 Intocht Sinterklaas LOV

Komen jullie de Sint en zijn Pieten weer verwelkomen in Lexmond. En achteraf gezellig een drankje en een hapje eten bij Huis Het Bosch.

 

Zaterdag 17 november 2018 Pubquiz

Quiz

Komt u ook weer meedoen met deze gezellige, maar best moeilijke quiz? De quiz start om 20.00 uur, inschrijven kan vanaf 19.30 uur.  Tot dan!

Zaterdag 8 december 2018 Bierproeverij

Zaterdag 22 december 2018 Pubquiz

Quiz

Komt u ook weer meedoen met deze gezellige, maar best moeilijke quiz?

De quiz start om 20.00 uur, inschrijven kan vanaf 19.30 uur.  Tot dan!

Donderdag 27 december 2018 Brouwerijbezoek

Vrijdag 28 december 2018
Oudjaarklaverjassen van klaverjasvereniging “met pit”

Beste kaartliefhebbers,

Hierbij de uitnodiging voor de volgende kaartavond op vrijdag 28 december 2018

Opgeven kan tot 26 december 2018 bij: Jan Verweij per mail op j.j.h.verwej@kpnmail.nl of telefoon 0641304532 of via info@huishetbosch.nl

Leden van de klaverjasvereniging betalen € 2,00 niet leden € 4,00

klaverjas logo