100% Feest

Zaterdag 21 maart: 100% feest in Lexmond!

Op zaterdag 21 maart gaat Huis Het Bosch op zijn kop met een fantastische line-up. Danny Froger, DJ Jeroen van Dam en Marco Kraats gaan er een fantastische feestavond van maken en jij kunt daar bij zijn!

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Hoe kan het ook anders met Froger als achternaam. Met hits als: M’n Alles, Bailar Conmigo en Helemaal zal hij heel de zaal laten meezingen.

DJ Jeroen van Dam heeft al op heel wat feesten het dak eraf geblazen en ook deze avond belooft hij weer een geweldige set te gaan draaien. Dankzij tracks als Van Links naar Rechts en via zijn Rainbow High in the Sky ga je gegarandeerd alle hoeken van de zaal zien!

Marco Kraats is al 10 jaar een bekende naam in de feestscene. Met wijsheden als Radler Is Geen Alcohol en hits als Melken Doe Je Zo heeft hij binnen 5 minuten iedereen total loss. Het enige jammere aan zijn show.. is dat -ie voorbij gaat!

Zeg je afspraken voor zondag maar af, want met deze geweldige line-up ben je aan het eind van deze feestavond gegarandeerd gesloopt!

Aanvangstijd: 21:00 tot 01:00
Locatie: Huis Het Bosch – Nieuwe Rijksweg 6, Lexmond