100% Feest

De overheid heeft als maatregel tegen het coronavirus alle evenementen tot 1 april verboden. Hierdoor moeten wij helaas 100% feest op zaterdag 21 maart annuleren. ?

Wij zijn op dit moment druk bezig om 100% feest op een ander moment in het jaar ( het liefst nog voor de zomer) te kunnen laten terug keren. Iedereen die al een ticket heeft gekocht, kan deze dan gebruiken om naar het verplaatste evenement te gaan.

Iedereen die dat niet wil, kan het geld terug krijgen van de gekochte tickets. Wij zullen alle ticketkopers een e-mail sturen met extra informatie over de gang van zaken.

Wij hopen iedereen weer snel te zien bij ons aan de bar, en wensen alle getroffenen veel sterkte toe.

Zaterdag 21 maart: 100% feest in Lexmond!

Op zaterdag 21 maart gaat Huis Het Bosch op zijn kop met een fantastische line-up. Danny Froger, DJ Jeroen van Dam en Marco Kraats gaan er een fantastische feestavond van maken en jij kunt daar bij zijn!

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten. Hoe kan het ook anders met Froger als achternaam. Met hits als: M’n Alles, Bailar Conmigo en Helemaal zal hij heel de zaal laten meezingen.

DJ Jeroen van Dam heeft al op heel wat feesten het dak eraf geblazen en ook deze avond belooft hij weer een geweldige set te gaan draaien. Dankzij tracks als Van Links naar Rechts en via zijn Rainbow High in the Sky ga je gegarandeerd alle hoeken van de zaal zien!

Marco Kraats is al 10 jaar een bekende naam in de feestscene. Met wijsheden als Radler Is Geen Alcohol en hits als Melken Doe Je Zo heeft hij binnen 5 minuten iedereen total loss. Het enige jammere aan zijn show.. is dat -ie voorbij gaat!

Zeg je afspraken voor zondag maar af, want met deze geweldige line-up ben je aan het eind van deze feestavond gegarandeerd gesloopt!

Aanvangstijd: 21:00 tot 01:00
Locatie: Huis Het Bosch – Nieuwe Rijksweg 6, Lexmond